KONDAR lunch op 12 maart 2018
op 24 Jan 2018, 17:22
  • Evenementen

Sinds de VNG belastingconferentie in Arnhem plaatsvindt nodigen we onze relaties uit voor een lunch op de dag dat de conferentie start. Dat valt dit jaar op een maandag. We zien steeds vaker dat er ook relaties aanschuiven die niet naar de belastingconferentie gaan, dus laat je daardoor niet weerhouden!

Uiteraard zijn we met het mooiste bedrijf in Nederland ook weer aanwezig op de beursvloer van de VNG Belastingconferentie. Evert ('de kevert') wordt weer gevuld met lekkernijen. Als je aanwezig bent op de VNG belastingconferentie op 12 of 13 maart kom je dan even bij ons langs? We verheugen ons erop om bij te praten.

Aanmelden voor de lunch? Stuur een email aan ons secretariaat (secretariaat@kondar.nl), of laat een berichtje achter onder dit artikel en je bent verzekerd van een plekje aan tafel.

Berichten (0)

Er zijn nog geen berichten geplaatst

Voeg een bericht toe