Mook en Middelaar over naar oppervlaktewaardering
op 26 Feb 2018, 16:23
  • Optimalisatie
  • Objectkenmerken
  • WOZ

Deze week vallen de WOZ-beschikkingen op de deurmat bij de burgers van de gemeente Mook en Middelaar. Deze gemeente heeft de WOZ-processen uitbesteed aan de gemeente Nijmegen die daarin samenwerkt met KONDAR. De afgelopen maanden is druk gewerkt aan een bijzonder project: de overgang naar oppervlakteregistratie en –waardering. Gebruik makend van WOZ360 zijn de gebruiksoppervlakten van woningen ingemeten en gecontroleerd. Hierbij werden de kenmerken regelmatig aangepast, waarmee nu ook een grote optimalisatieslag is geslagen. De waardering werd vervolgens in TACCENT uitgevoerd, waarbij de modellen opnieuw zijn ingericht. We zijn trots op het resultaat: een WOZ-waarde op basis van een gebruiksoppervlakte. 

Wilt u meer weten? Lees hier meer over op onze website via deze link. Wij delen graag onze ervaringen! Neem contact op met René Lenting of Sjoerd Bannink via bedrijfsbureau@kondar.nl of telefonisch op 088-5580555.

 

Berichten (0)

Er zijn nog geen berichten geplaatst

Voeg een bericht toe