Appelactie 2018
op 11 Sep 2018, 12:06
  • Appels

Zoals elk jaar brengen we jullie weer lekkere appels en ook dit jaar is er een bakwedstrijd! Na een aantal jaren de heerlijkste gerechten voorbij te hebben zien komen, leggen we nu de lat een beetje hoger. We gaan namelijk fl appen bakken!

Iedereen kent ze wel; de traditionele fl ap in bladerdeeg met appel, kaneel en suiker. De uitdaging is dit
jaar om jouw eigen variant op een appelfl ap te maken. Dit mag zoet zijn, maar ook hartig. Heb je een leuk, lekker of bijzonder recept?

Stuur ons hier een bewijs van in de vorm van het recept en een originele selfie met jouw gerecht. We geven punten voor het recept, de uitvoering van het recept en de originaliteit van de foto. Er valt uiteraard iets te verdienen. Vanwege het succes van vorig jaar mag de winnaar met 6 personen een kookworkshop doen. De locatie en de datum hiervan, plannen we in overleg. De ingezonden recepten worden weer op de facebookpagina van het mooiste bedrijf in Nederland geplaatst (www.facebook.com/
hetmooistebedrijfi nnederland), dus houd deze in de gaten!

Meedoen? Stuur dan je recept en selfie vóór 1 december naar appelactie@kondar.nl.

Werk je bij een gemeente of samenwerking en hebben jullie (nog) geen appels ontvangen? Laat hieronder een reactie achter en we zorgen dat je ze krijgt!

Berichten (0)

Er zijn nog geen berichten geplaatst

Voeg een bericht toe