Maikel Eilander

“Ieders kwaliteiten ten volste benutten levert het mooiste resultaat”

  • Over KONDAR
  • /
  • Maikel Eilander
Over Maikel

Naast mijn werk, houd ik mij in mijn vrije tijd graag bezig met het spelen van een potje voetbal samen met mijn teamgenoten. Ik maak deel uit van een vriendenelftal dat al enkele jaren samen de Nederlandse velden opsiert met onze aanwezigheid. Ons elftal bestaat uit een mix van persoonlijkheden, waarbij ieder individu zijn eigen kwaliteiten heeft. Hierbij moet de één het hebben van zijn voetbalvaardigheden en de ander van zijn inzet tijdens de wedstrijd of tijdens de derde helft in de kantine.

Uiteindelijk gaat het erom dat ieder zijn kwaliteiten ten volste kan benutten, zodat we van de trainingen en de wedstrijden leuke en gezellige evenementen maken. Op de momenten dat het moet zetten we ons 100% in om samen een mooi resultaat te behalen. Ieder individu draagt hieraan bij en zo vormen we samen een hecht team.

In mijn werk hecht ik er ook veel waarde aan dat ieder individu zijn eigen kwaliteiten ten volste kan benutten en hiermee op zijn manier een bijdrage kan leveren aan het gezamenlijke product of proces.
Hierbij vind ik het ook belangrijk om ook onze klanten in ons team te betrekken, zodat we gezamenlijk kunnen werken aan een mooi en kwalitatief goed eindproduct.

Mijn passie voor het maken van software komt voort uit het feit dat ik geïnteresseerd ben in nieuwe technologieën. Ik ga graag op zoek naar slimme oplossingen voor bestaande problemen. In mijn werk komt dit naar voren bij het bedenken van nieuwe software die aansluit op bestaande werkprocessen. Hiermee zoek ik naar mogelijkheden om werkprocessen te vergemakkelijken en naar tools die een hogere mate van kwaliteit opleveren. TACCENT is hiervan een goed voorbeeld. Deze webapplicatie hebben we oorspronkelijk ontwikkeld voor het modelmatig waarderen van WOZ objecten en deze applicatie is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een volwaardig systeem waarmee alle WOZ-processen binnen een gemeente kunnen worden ondersteund. Deze ontwikkeling is een doorlopend proces en voorlopig maak ik me geen zorgen dat ik me zal gaan vervelen!

Details
  • Studeerde Hogere Informatica in Arnhem
  • Gespecialiseerd in WOZ
E-mail Maikel